Étkezés

Az óvodában az étkeztetés a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet alapján történik.
Napi háromszori étkezést az Apci Szociális Szolgáltató Intézmény Központi Kornyhája biztosítja, ezek a tízórai, ebéd és uzsonna. A kisétkezéseket az óvoda tálaló konyháján készítik össze a gyereknek. A központi konyha az ezekhez szükséges alapanyagokat, illetve a konyhatechnológiai eljárásokat igénylő ételeket minden nap frissen biztosítja a gyerekek részére.
Az ebéd minden nap csoportonként kiadagolva hőtárolós edényekben kerül kiszállításra, az étel további adagolásáról az óvodában gondoskodnak.
Törekszünk az egészséges életmódra nevelésre, ezért a gyerekek minden nap kapnak friss zöldséget és teljes kiőrlésű pékárut, hetente legalább háromszor friss gyümölcsöt. Az ételek elkészítésénél törekszünk arra, hogy csak jó minőségű alapanyagokat használjunk amelyek teljes mértékben megfelelnek a fejlődésben lévő gyermekek igényeinek.
Élelmezésvezető: Álmosdi Rita